Public Library

lib2.jpg

lib3.jpg

lib4.jpg

This unbuilt scheme for a LEED Silver project brings an awareness of sustainable issues to the public by way of modeling space and structure, rather than selecting and purchasing approved ‘green’ products. A large-span, pre-engineered structure folds to create: (1) differentiated space within an open plan for separate user groups, (2) North skylights, (3) courtyard, (4) theater/roof space comes to the ground, and (5) low south facing entry threshold.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s